Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij klaar om te investeren in je merk? Super, lees hieronder meer over hoe wij jou kunnen ondersteunen. Als je graag meer informatie hebt over een specifieke dienst kan je ons altijd contacteren. Wij kijken er alvast naar uit om kennis te maken met jou en jouw bedrijf!

Logo's & huisstijl

Als je volledig van nul moet beginnen ben je hier aan het juiste adres. Er gingen al een heel aantal ondernemers je voor om hun huisstijl te laten uitwerken door The Yellow Umbrella.

 

We begrijpen dat de keuze voor een logo van je bedrijf heel persoonlijk is. Daarom proberen we onze aanpak ook zo goed mogelijk te personaliseren op maat van jou noden. We bespreken tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking al jouw unieke punten en de meerwaarde die je dienst of product biedt aan de klant. Dan doen wij een voorstel aan jou waar we uitleggen welke visie we hebben voor jouw nieuw logo. Als dit matcht met wat jij in gedachten hebt dan gaan we pas aan de slag.

 

Er worden enkele eerste versies uitgewerkt waar je uitgebreid feedback op kan geven. Dit duurt zo lang als jij nodig hebt om het perfecte logo te kiezen. Vanuit deze keuze wordt dan een definitief logo uitgewerkt. Na de laatste feedback ronde van het logo werken we dan de rest van de huisstijl uit met o.a. een bijpassende lettertype, enkele vaste hoofdkleuren en eventueel al enkele prototypes van visitekaartjes, productverpakkingen en social media posts.

 

Zo heb jij alle handvaten om jouw merk op een juiste manier in de spotlight te plaatsen.

Q-Mobility huisstijl en logo
Pulchra huisstijl en logo
DRMS huisstijl en logo

Visitekaartjes

Wil je shinen op het volgende netwerkevent? Bestel dan tijdig nieuwe visitekaartjes! Je kan altijd connecteren via social media zoals LinkedIn, maar een visitekaartje zorgt voor een tastbare herinnering. Het is geen grote investering en toch een grote meerwaarde. Je bent herkenbaar en je hebt iets om aan mensen mee te geven.

Als je graag digitaal werkt kan je jouw fysiek exemplaar ook voorzien van een QR-Code zo hebben mensen een fysiek aandenken en toch ook een digitale versie van jou in hun telefoonboek.

Bij The Yellow Umbrella helpen we je zowel bij het het design als de uitwerking.
Wat is de beste papiersoort, welke kleuren je moet gebruiken en het printproces

Andex visitekaartje
Bratfort visitekaartje
Q-Mobility Visitekaartje

Presentaties of productfiches

Heb je een belangrijke presentatie die je extra kracht wil bijzetten? Een product dat net iets meer uitleg nodig heeft bij de installatie of het gebruik? Geen probleem ook daar kunnen we je snel mee helpen.

 

Op basis van een concrete briefing van jou maken wij een voorstel op maat.
Na jou akkoord gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat jouw presentatie of product extra mooi in de kijker staat.

Social media posts

Heb je even geen inspiratie, maar wil je toch top of mind blijven bij je klanten? Bij ons kan je uit verschillende opties kiezen. Zo kan je jouw sociale media volledig uit handen geven. Dit betekent dat wij voor jou de content bedenken, de posts ontwerpen en plaatsen. Of je kan slechts een deeltje uit handen geven om je zelf wat werk te besparen.

We kunnen je enkele handige tools aanreiken om zelf aan de slag te gaan: een contentkalender, templates die je kan blijven gebruiken in canva, illustrator of photoshop, coachingmoment om je te helpen bij het plaatsen van posts op verschillende kanalen, hashtags en activerend copy.

Jij kiest zelf hoeveel je uitbesteed en wat je volledig inhouse doet.

Quatra social media
Q-Care social media
Andex social media

Promotiefolders & flyers

Heb jij een toffe promotie of wil je gewoon de naamsbekendheid van jouw diensten, producten of bedrijf verhogen?
Neem contact op en wij zetten jouw concept om in een informatieve en aantrekkelijke promotiefolder en/of flyer.

Je kan beroep doen op ons team voor het bedenken van een leuk, out-of-the-box concept,
de grafische uitwerking en het drukken van jouw flyer en/of folder.

Folder Euronet
flyer Q-Mobility group

Nieuwsbrieven

Wil je verbonden blijven met je klanten en hun regelmatig updates sturen over je bedrijf? Dit kan doormiddel van een nieuwsbrief. Dit kan een keer per kwartaal, maandelijks of zelfs wekelijks.

Wij helpen je met het uitwerken van een nieuwsbrief die je lezers aan hun scherm laat kluisteren. We kunnen hier voor jou de grafische vormgeving voorzien, een template uitwerken en/of de copy uitschrijven. Jij maakt de keuze. Je kan het volledig proces aan ons toe vertrouwen of juist een klein deeltje waar we extra de focus op leggen. Het kan allemaal!

We maken hiervoor gebruik van verschillende mailingstools op basis van jou noden dit kan in o.a. Mailchimp, Odoo, Sendinblue, Sendgrid, Sharpspring en Hubspot.

Nieuwsbrief Q-Access
Mailtemplate The Yellow Umbrella
Mailing Q-Mobility Group

Uitnodigingen voor events & persoonlijk drukwerk

Heb je binnenkort een speciaal event of een leuke gebeurtenis? Wil je dit moment verzegelen met een kaartje of een uitnodiging? Dan helpen we je graag verder. Je kan rekenen op onze ondersteuning voor zowel een fysiek kaartje of uitnodiging als voor een digitale variant.

Samen zorgen we ervoor dat mensen staan te springen om aanwezig te zijn op jouw event.
Wil je graag een persoonlijke uitnodiging of kaartje voor een persoonlijke gebeurtenis dan plannen we een uitgebreid kennismakingsgesprek in om van jou mijlpaal een succes te maken.

Zo kan je bij The Yellow Umbrella terecht voor al het drukwerk in verband met trouwen, geboortes, verjaardagen, jubilea of doodsprentjes.

geboortekaartje
persoonlijk etiket bierflesje

Productverpakkingen

Heb je een nieuw product dat je in de markt wil lanceren of is je huidig design nodig aan een opfrissing? Beide zijn perfect mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jouw producten terug een aantrekkelijk jasje krijgen dat om de klant zijn aandacht schreeuwt.

We helpen je bij het ontwerpen van een informatieve en aantrekkelijke verpakking. Nadat het design volledig op punt staat kijken we samen met jou naar de juiste producent. Samen zorgen we ervoor dat jouw droom werkelijk wordt en je jouw nieuw product kan zien schitteren in de winkelrekken.